om oss - Om oss i Picksys.com

Om oss i Picksys.com

Det er jo sånn at absolutt alle her i verden har en personlig økonomi. Dette gjelder uansett hvor mye eller hvor lite penger du har! I denne artikkelen får du muligheten til å lese mer om oss som driver Picksys.com og hvorfor vi startet denne siden.

hvem er vi - Om oss i Picksys.com

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med folk som lenge ikke hadde snøring på hva personlig økonomi og budsjettering var. Heldigvis fikk vi øynene opp, og vi fikk vi blod på tann. Nå lever vi for å lære mer om personlig økonomi og hvordan vi kan forbedre våre finanser. Dette er noe vi har lyst til å dele med verden, for det er faktisk ganske spennende hvor mye penger har å si i disse dager. Jo tidligere du kommer inn i en rutine hvor du har penger til overs, jo tryggere kan du leve. Det å ha krisekontoer og penger i bakhånd er noe som alltid kan hjelpe deg. Det er derfor vi har laget denne siden, for å hjelpe!

hvorfor abonnere pa nyhetsbrevet vart - Om oss i Picksys.com

Hvorfor har vi laget denne siden?

I Norge er det jo uheldigvis slik at vi egentlig ikke lærer stort om personlig økonomi og budsjettering på skolen. Dette er noe vi skulle ønske ble endret. Derfor vil vi bidra med den kunnskapen vi har, og vi håper at du kommer til å lære noen positive økonomiske vaner du kan ta med deg videre. Det å ha penger er stas, men det å spare penger er ofte enda mer stas. Vi liker å tenke på balanse og vil lære deg det samme. Det er jo ikke slik at du trenger å spare alle pengene du har til overs, men det å være strategisk med pengene man har, gjør at man kan komme svært langt!

Vi håper at du er interessert i å lese mer på vår hjemmeside. Vi håper også at du kommer til å abonnere på nyhetsbrevet vårt og kanskje til og med legge igjen noen tilbakemeldinger. Det å dele kunnskap er jo noe alle kan bli flinkere på, så vi oppfordrer deg til å gjøre det samme som vi gjør. nemlig å dele det vi kan!