pexels pixabay 164661 - Er du interessert i personlig økonomi?

Er du interessert i personlig økonomi?

Da har du kommet til rett sted! Vi i Picksys er veldig opptatt av hvordan personlig økonomi endrer hverdagen vår. Det er nettopp derfor vi har laget denne siden. Noe vi også er glad i er å dele tips med andre. Det er nettopp derfor vi jobber med å lansere et nyhetsbrev som kan passe for deg.

Hva vil nyhetsbrevet inneholde - Er du interessert i personlig økonomi?

Hva vil nyhetsbrevet inneholde?

Vi vil holde fokus på det vi liker mest. Det er nok ganske generelt, men vi vil skrive om økonomi, lån, finans og personlig økonomi. Noe vi også ønsker å fokusere på er hvordan korttidslån og smålån kan hjelpe økonomien din!

De fleste av oss tror vi har ganske god peiling på økonomi. De fleste av oss har også veldig god kontroll på økonomien. Det betyr ikke at vi ikke har noe å lære. Det å spare penger og tenke på hvordan ting kan bli bedre er en veldig god idé. Det er også nettopp det vi vil hjelpe deg med.

pexels karolina grabowska 4386477 - Er du interessert i personlig økonomi?

Hvorfor abonnere på nyhetsbrevet vårt?

Det er flere grunner til å velge å abonnere på nyhetsbrevet vårt. En av grunnene er at du kan forbedre din egen personlige økonomi. Du vil garantert få deg noen tips som du ikke kan leve uten. Vi liker å skryte av oss selv og vi vil også gjerne fortelle våre egne historier om hvordan vi har forbedret vår egen økonomi.

Vi vil gjerne også høre fra deg hva du forventer fra et ordentlig nyhetsbrev. Vil du ha sparetips eller fokus på hvordan du kan bruke smålån til din fordel? Det er mange fallgruver når det kommer til personlig økonomi og vi vil gjerne prøve å få deg til å unngå disse. Kanskje du har noen historier til skrekk og advarsel som du vil dele med oss? Det er opp til deg.

Uansett håper vi at du kommer til å abonnere på nyhetsbrevet vårt og vi håper at du kommer til å like det. Vi er nesten sikre på at du kommer til å lære noe nytt og ikke minst spennende fra oss. Økonomi og personlig økonomi er jo noe av det mest spennende som finnes der ute. Eller hva tenker du om det? Er du enig eller uenig?